• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
154 kilo eroin ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın İpekyolu ilçesinde bir ikametgâha yapılan arama çalışması sonucunda 154 kilo 80 gram eroin ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 01 Kasım 2018 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından arama gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "01 Kasım 2018 günü Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce, İlimiz İpekyolu İlçesi Yeni Mahalle Melek Sokak üzerinde bulunan bir ikamette, Narkotik Madde Arama Köpeği Lisa ile birlikte yapılan detaylı aramada, ikamettin çatı katında ve müştemilatında bulunan odunlukta koli ve çuvallar içerisine zulalanmış 3 yüz paket halinde toplam 154 Kilo 80 gram eroin maddesi ele geçirildi." denildi.

Açılamanın devamında, elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak M.Ç,  C.K ve E.K isimli 3 şahsın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Uyuşturucu Madde Nakletmek"  suçundan gözaltına alındığı, soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü belirtildi.(İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir