• DOLAR 32.331
  • EURO 35.058
  • ALTIN 2283.067
  • ...
Vali Yerlikaya veda ziyaretlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanlığı valiler kararnamesiyle Gaziantep Valiliğinden İstanbul Valiliği görevine atanan Vali Ali Yerlikaya, kentte gerçekleştirdiği veda ziyaretleri programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Şahinbey Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren valiler kararnamesi ile Gaziantep Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan, Vali Ali Yerlikaya, ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve teşkilat personeli ile vedalaştı.

Veda ziyaretlerine Şahinbey Belediye Başkanlığını ziyaret ederek devam eden Vali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile makamında bir süre sohbet etti.

Tahmazoğlu, tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, Gaziantep'te görev yaptığı yaklaşık 4 yıl boyunca duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da görevde bulunduğu süre içerisinde Vali Yerlikaya ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldiği günden bu yana amacı sürekli gazi şehrin gelişimi ve huzuru olan sayın valimiz Ali Yerlikaya'ya öncelikle yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisiyle birlikte çalışmaktan her zaman onur ve kıvanç duydum. İnanıyorum ki yeni görev yerinde başarılı çalışmalara imza atacaktır. Sayın Valimiz Ali Yerlikaya'ya şehre yaptığı değerli çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir