• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel merkezinde MKYK Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Senegal'e ziyarette bulunacak.

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ağustos ayına ilişkin finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlık ve yükümlülüklerini açıklayacak. 

4- D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları (D-8 TSO) Genel Kurulu ve D-8 TSO İş Forumu, Belek'te gerçekleştirilecek.

5- TÜİK eylül ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

6- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülmesinin ardından gelişmeler ve olayın dünyadaki yansımaları izleniyor.

FETÖ davaları

7- FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 52 sanığın yargılandığı davaya Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

8- FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettiği iddiasıyla, dönemin Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in de aralarında bulunduğu 12 sanığın yargılanması, Silivri'de sürecek.

7- Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Türk Telekom Stadı'nda yapılacak derbiyle başlayacak.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir