• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Vatandaşı çileden çıkaran yolda çalışmalar tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te merkez Şehitkamil, Nizip ve Yavuzeli ilçelerine bağlı Mahalle (köy) sakinlerinin gün boyu aktif olarak kullandığı 55 kilometrelik yolun 2 yıldır tamamlanmaması üzerine yapılan haberler sonuç verdi.

İLKHA'nın "Tamamlanmayan yol vatandaşı çileden çıkardı" başlığı ile abonelerine servis ettiği haberin ardından harekete geçen yetkililer, adeta yılan hikâyesine dönen yolu yaklaşık bir aylık çalışmaların ardından çalışmaları tamamladı.

2016 yılı içerisinde çalışmalarına başlanılan ve kısa sürede bitirilmesi planlanan 55 kilometrelik yolda çalışmaların 2 yıl süren çalışmaların ardından tamamlanması hem vatandaşları ve hem de sürücüleri sevindirdi.

Çalışmalar esnasında söz konusu yolda araçlar güçlükle ilerlerken, yol kenarlarındaki zeytin ve fıstık bahçeleri ise tozdan dolayı büyük bir zarar görüyordu. Sürekli kazaların meydana geldiği söz konusu yolda, 9 Eylül'de fıstık işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 3'ü ağır 17 kişi yaralanmıştı.

Yolda çalışmaların bitmesini memnuniyetle karşılayan sürücüler, söz konusu yolun kendileri için çile yolu olduğunu belirterek, kaza riskinin çok yüksek olduğu yolda çok sıkıntı yaşadıklarını ve yoldaki çalışmaların sona ermesi ile rahat bir nefes aldıklarını söylediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir