• DOLAR 32.604
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2499.047
  • ...
26 ayrı suçtan aranan şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te hırsızlık, yağma, kapkaç ve uyuşturucu madde bulundurmak gibi 26 ayrı suçtan aranan şüpheli, düzenlenen operasyon ile yakalandı. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüphelinin ayrıca farklı bir suçtan da 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesinde meydana gelen kapkaç ve gasp olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında ilçede meydana gelen hırsızlık, yağma ve gasp olaylarını O.P. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. O.P. isimli şüpheli, Değirmiçem Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelinin üst aramasında E.E. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde 26 ayrı adet suçtan arandığı ve farklı bir suçtan da 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir