• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Şırnak`ta Kur`an-ı Kerim ziyafeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Şırnak Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Uluslararası İbnü'l Cezeri" paneli kapsamında Yeni Mahalledeki Geylani Camisi'nde Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

İstanbul Fatih Cami İmamı Bünyamin Topçuoğlu, Eyüp Sultan Cami İmamı Erhan Mete ve Yeni Cami İmamı Ferruh Muştuer, cami cemaatine Kur'an ayetlerinden okuyarak kıraat ziyafeti sundu.

İl Müftüsü Ramazan Tolan, Diyanet İşleri Başkanlığınca kentte düzenlenen İbnü'l Cezeri Paneli" kapsamında Kur'an ziyafeti verildiğini kaydetti.

Programa katılan cami cemaatinden Nurettin Tatar, İstanbul'dan gelen seçkin imamların kıraatinden en güzel şekilde istifade ettiklerini söyledi.

"Kur'an-ı Kerimi her daim gündemimizde tutmamız lazım onu okuyup, hayatımıza tatbik etmemiz gerekiyor" diyen Tatar, yoğun katılım sağlanan programda Kur'an-ı Kerim'e gün  geçtikçe ilginin arttığını belirtti.

Fatih Cami imamı Topçuoğlu'da Diyanet İşleri Başkanlığı'nın panel çerçevesinde önce Cizre Ulu Cami'de daha sonra Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti verdiklerini anlattı.

Programlara halkın büyük bir katılım gösterdiğini işaret eden Topçuoğlu, "Şehri Nuh'un memleketi Şırnak'ta bulunmaktan çok memnunuz. Bunun gibi nice programlarda tekrar vatandaşlarla buluşmayı arzu ediyorum. Emeği geçen ilgililere de teşekkür ediyorum" dedi. (Ahmet Uçar - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir