• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2325.42
  • ...
13 yıldır firari olan cinayet zanlısı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 13 yıl önce bir kişiyi bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan ve "kasten adam öldürme" suçundan aranan zanlı, düzenlenen operasyonla Antalya'nın Serik ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, Gaziantep'e getirildi.

Olay, 2005 yılında Şahinbey ilçesinin Onur Mahallesi'nde meydana gelmişti. Adem Bayındır ile A.Ç arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmüştü. Kavganın büyümesi üzerine A.Ç, Bayındır'ı çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu Bayındır, hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan şüphelinin A.Ç. olduğu tespit edildi. Aranan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Çok sayıda güvenlik kamera görüntüsünü inceleyen polis, zanlının yakınlarının ifadesine başvurdu. Zanlıyı yakalamak için teknik ve fiziki takip yapıldı. Sürekli il ve adres değiştiren şüphelinin en son Antalya'nın Serik ilçesinde olduğu tespit edildi.

Yapılan çalışmalar sonucu cinayetin firari zanlısı, 13 yıl sonra Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda yakalanan A.K, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir