• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İnsan ve Medeniyet Hareketi yeni faaliyet dönemine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsan ve Medeniyet Hareketi çalışmalarını sürdürüyor. 2018-2019 faaliyet dönemine başlarken kadrolarını motive etmek ve İMH teşkilatlanma bünyesinde görev alanlarla kenetlenmek için bir salon programı tertip etti.

"Bismillah, hayat iman ve cihat, iyiliği emret kötülükten sakındır" mottolarının öne çıkarıldığı programa İMH'nin İstanbul ve Anadolu Teşkilatlarında görev alan kadrolar katıldı.

27 Ekim Cumartesi günü saat 19.35'te Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde yapılan program Abdulkadir Örnek Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sunuculuğunu Seyfullah Şenel'in yaptığı programın açılış konuşmasını Mustafa Keleşoğlu yaptı. Keleşoğlu konuşmasında iyiliği emretmenin ve kötülükten men etmenin bir Müslüman için zaruretinden bahsetti.

Daha sonra sırayla İMH Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özden ve İMH Teşkilatlanma Başkanı Muhammed Fesih Kaya kürsüye gelerek salondakilere hitap etti.

Programda İMH İstanbul Koordinatörlüğü devir teslim töreninde Şaban Kılıç, İstanbul Koordinatörlüğü görevini Ammar Cengiz Şenol'a devretti, Şaban Kılıç'a hediyesini Mehmet Güney takdim etti.

Ortaya koyduğu özverili çalışmalar nedeniyle İnsan Vakfı adına hediyesini Sinan Aktaş, Kemal Özden'den alırken, camiaları adına ilk eğitim kurumunu açması nedeniyle de İMH Antalya Yeryüzü Koleji adına Aydın Bilgi, ödülünü Ertuğurul Taşlı'dan aldı.

Erdem Beyazıt'a ait Savaş Risalesi adlı şiirin dinletildiği program, Malcolm X adlı tiyatro gösterisiyle sona erdi. (İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir