• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Ortaokullar arası ölçme ve değerlendirme sınavı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sınav koordinatörlüğünü Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Müdürü Abbas Balcının üstlendiği ortaokullar arası ölçme ve değerlendirme sınavı saat 09.30'da 35 okuldan 13 bin öğrencinin katılımıyla başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, yaptığı açıklamada il genelinde başarıyı yükseltmek adına 35 ortaokulunda deneme değerlendirme sınavı yaptıklarını söyledi.

Aynı anda sınavın başladığını ve 500 öğretmen nezaretinde gerçekleştiğini belirten Güneş, "İnşallah bu çalışmaları devam ettireceğiz. Çalışmalar neticesinde Allah'ın izniyle Siirt'teki eğitim seviyesini yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi.

Sınav koordinatörü Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Müdürü Abbas Balcı da il geneli 13 bin öğrencinin sınava katılım sağladığını ifade ederek, "İlçeler de öğrenim gören ortaokul öğrencileri de bu sınava girdi. Sınav sonunda başarı sağlayan öğrenciler, çeşitli ödüllerle ödüllendirilecektir. Çalışmamızın temel amacı öğrencilerde öğretim boyutunda kaliteyi artırmaktır." diye konuştu. (Murat Orhan-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir