• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
Askere gideceklere ihtiyaç çantası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te merkez Şahinbey Belediyesi iki yıldan bu yana uyguladığı "Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden" projesi kapsamında askere gidecek gençlere çanta dağıtımı yapıldı. Askere gidecek olan gençler, Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelerek kendileri için hazırlanan çantaları teslim aldılar.

İlk olarak 30 Ekim 2016 yılında askerlere yapılan çanta dağıtımı, yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan söz konusu proje kapsamında askerlerin ihtiyaç duyacağı 26 farklı malzemenin yer aldığı yol çantasının dağıtımını sürdüren Şahinbey Belediyesi, bugüne kadar 19 bin 114 askere çanta dağıttı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ve bu projeler içerisinde bulunan  "Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden" projesiyle binlerce askere gidecek gence asker çantası verdiklerini söyledi.

Tahmazoğlu, ilk olarak 30 Ekim 2016 yılında başlattıkları projeye yoğun ilgi olması nedeniyle projeyi sürdürdüklerini belirterek, "Dağıtımını sürdürdüğümüz çantalarda askerlerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemeler bulunuyor. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Askerler ise "Askere gitmeden önce böyle bir hizmetin olduğunu duyduk ve çantamızı almaya geldik. Belediyemizin bu hizmeti bizleri gururlandırıyor. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, hem vatandaşın hem de askerimizin yanında. Allah ondan razı olsun." dediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir