• DOLAR 32.333
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2280.994
  • ...
Kılıçdaroğlu`na, Çorlu`da Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, solun kalesi olarak nitelenen Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde protestoyla karşılaştı. Halk otobüsü sahiplerinin yolunu kestiği Kılıçdaroğlu, otobüsten inerek esnaf ile görüştü. Burada eylemle karşılanan Kılıçdaroğlu, daha sonra alkışlarla uğurlandı.

İhale süresi biten halk otobüslerinin sahipleri ve aileleri, Kılıçdaroğlu`nun otobüsünün önünü kesmeye çalıştılar ancak polis ekipleri buna izin vermedi. Otobüsü yavaşlatmaya çalışan minibüsçüler ile polisler arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Çorlu girişinde Kemal Kılıçdaroğlu`nu bekleyerek sorunlarını anlatmak isteyen ve otobüsün önünü keseceklerini söyleyen halk otobüsü sahip ve ailelerine polisler izin vermedi. İlçe Emniyet Müdürü Ender Özköslü, Çorlu girişine destek olarak Çevik Kuvvet çağırarak, otobüsün önünün kesilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Özköslü`nün "Yolu kesmeyin ve kapatmayın, buna izin vermeyiz" uyarılarının ardından halk otobüslerinin sahipleri ve aileleri buna rağmen yine de otobüsü yavaşlatmaya çalışarak Kılıçdaroğlu`na sorunları aktarmaya çalıştılar.

Polis ve halk otobüsçüler arasında yaşanan arbede üzerine otobüsünü durduran ve otobüsçülerle görüşen Kılıçdaroğlu, onlarla CHP Genel Merkezi`nde görüşeceğini söyledi. Bunun üzerine tepkilerini sonlandıran eylemciler Kılıçdaroğlu`nu alkışlarla uğurladılar.

Ajanslar

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir