• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
Gaziantep`te gasp şüphelisi 2 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde silah ve bıçak zoruyla otomobile bindirdikleri kişinin cüzdanı ile cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli ile gasp edilen eşyaları satın alan şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, söz konusu olayın geçen Cumartesi günü Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi Valilik Hizmet Binası Karşısında meydana geldiği belirtildi.

Ş.A ve M.E.D isimli şüpheliler, ismi açıklanmayan kişiyi silah ve bıçak zoruyla otomobile bindirdi. Söz konusu kişinin cep telefonu ve cüzdanını gasp eden şüpheliler, şahsı otomobilden indirip kaçtılar.

Gaspa uğrayan kişinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Şüphelilerin kaçtığı otomobili kısa sürede bulan polis otomobil içerisindeki Ş.A ve M.E.D'yi gözaltına aldı.

Otomobilde yapılan aramada kurusıkı tabanca, bıçak ve döner bıçağı ele geçirildi. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda gasp edilen cep telefonunu satın alan L.A isimli şüpheli de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir