• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
 Alacak-verecek meselesi kanlı bitti: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 10 gün arkadaşlar arasında alacak-verecek yüzünden silahlı kavga çıktı. Kavgada tabanca ile vurularak ağır yaralanan Ferdi Gülaçtı, 10 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 19 Ekim Cuma günü e Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, bir fırında işçi olarak çalışan Ferdi Gülaçtı (38) ve 4 arkadaşı arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine silahların kullanıldığı kavgada, kavga esnasında Gülaçtı, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunla ağır yaralandı. Gülaçtı, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 10 gündür tedavi gören Gülçatı, bugün hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Gülaçtı'nın cenazesi, Gaziantep Adi Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerden E.E. ve Y.N. tutuklanırken, S.T. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı, A.Z.'nin ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)   




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir