• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
Vali Deniz Batmanlılarla vedalaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son Valiler Kararnamesi ile Batman Valisi Ahmet Deniz Manisa Valiliğine Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ise Batman Valiliğine atanmasının ardından Vali Deniz, Cumhuriyet Bayramı'nda Batmanlılarla vedalaştı.

Cumhuriyet Bayramı için Turgut Özal Bulvarı'nda düzenlenen törene konuşan Batman Valisi Ahmet Deniz, Manisa'ya atandığını hatırlatarak Batmanlılarla vedalaşıp helalleşti.

Yaptığı veda konuşmasında Vali Deniz, "2 buçuk yıllık görev süremizi tamamladık. Mayıs ayında tayinimiz çıktı. Bu bayram bizim için biraz hüzünlü bir bayram gerçekten. Batman'da severek görev yaptık. Göreve başladığımızın henüz birinci ayında hain bir darbe girişimiyle karşılaştık. Hemen bu meydanda Batmanlı hemşehrilerimizin o gece ne kadar vatanperver olduklarını gördük. Ondan sonra da bölücü terör örgütüne yönelik gösterilerde 10 binler bu meydandaydı. Batmanlı vatanına sevdalı bir şehirdir. Bu şehri gerçekten çok sevdik. Hep yüreğimizde, Batman'ın sevgisi ve güzelliklerini yanımızda götüreceğiz. Hüzünlü ayrılıyoruz. Kamu görevlisiyiz. Bugün buradayız, yarın bir başka yerdeyiz. Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Eğer dua alabildiysek ne mutlu bize, hakkınızı lütfen helal edin.  Allah'a ısmarladık." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir