• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Adıyaman`da şiddetli yağış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam saatlerinde şehrin dağlık alanlarına yakın yerde etkili olan şiddetli yağış şehrin birçok cadde ve sokaklarını geçilmez hale getirdi. Şehir merkezinde bazı yerlerde istinat duvarlarının yıkıldığı görülürken bir köyde ise onlarca hayvan sele kapılarak telef oldu.

Kirli suların tahliyesi kullanılan tahliyelerin yetersiz gelmesi yağmur suların sel suları gibi caddelerde akması dikkatlerden kaçmadı.  Vatandaşların farklı noktalar da telefonları ile çektikleri görüntüler kısa süreli bir yağışın şehri ne hale getirdiğini ortaya koyar iken alt yapının da yetersiz olduğu anlaşılmış oldu.

Yağış ile ilgili video paylaşarak " Adıyaman'da sel felaketi" diye başlık atan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, sosyal medya hesabından, "Bu akşam dağdan gelen sel suları beraberinde getirdiği çamurlar şehrin kuzeybatısında trafiğin aksamasına neden oldu. Adıyaman Belediyesinin bütün ekipleri seferber olarak yollar açıldı. Temizlik kanallarının açılması çalışmaları aralıksız sürüyor." paylaşımında bulundu.(Cemil Özdaş - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir