• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Batman'da PTT'nin 178'nci kuruluş yıldönümü kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PTT'nin 178'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, Batman'da bir program düzenlendi.

Yapılan yıldönümü etkinlikleri kapsamında saat 10.30'da PTT Meydan Mahallesi'ndeki şubede 178'nci sırada işlem yaptıran Şaban Tidim isimli müşteriye, Batman PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç tarafından PTT'nin pul albümü, PTT tarafından hazırlanan "Hz. Muhammed'din (sav) Mektupları" adlı kitap ile çeşitli hediyeler verildi.

Hediye takdiminden sonra PTT hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan PTT Başmüdürü Altunç, "23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti'nin kurulmasıyla temelleri atılan PTT Anonim Şirketimiz, bugün 178 yaşında dev bir millî kuruluştur. Yaklaşık iki asır boyunca iyi günde ve kötü günde milletimizin yanında yer almış, her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş posta teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTT'miz 178'nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır. Şirketimizin her alanda yükselen grafiği birbiri ardına gelen uluslararası ödüllerle taçlanıyor. Tüm bu başarıları PTT ailemizin her bir ferdinin özverili çalışmaları sayesinde elde ediyoruz. Ülkemizin köklü çınarı PTT Anonim Şirketimizin 178'nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, el birliği ve gönül birliği içinde daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

PTT'ye bazı işleri olduğunu ve sıraya girdiğini belirten Şaban Tidim, sırasının PTT'nin yıl dönümüne denk geldiğini bilmediğini, kendisine verilen çeşitli hediyeler için mutlu olduğunu belirterek, Altunç ve şube müdürlerine teşekkür etti. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir