• DOLAR 32.571
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2428.002
  • ...
 Suudi Arabistan`dan yeni bir Cemal Kaşıkçı açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suudi Arabistan'dan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yeni açıklama geldi. Açıklamada, bir şüphelinin Kaşıkçı için İstanbul'a gittiği tespit edildi ifade edildi.

Açıklamada "Ön soruşturmanın neticesinde; Cemal Kaşıkçı'nın ülkesine dönebileceğine dair bazı bulgular bulunduğundan bir şüphelinin, Cemal Kaşıkçı ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği tespit edilmiştir. Suçlular Suudi Arabistan'daki mahkemelere intikal ettirilecek. Gözaltındaki 18 Suudi vatandaşının soruşturması sürüyor. Olayla ilgili gerçekler kamuoyuna açıklanacak" denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Ön soruşturmaların neticesinde Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Krallığı istanbul Başkonsolosluğu'nda bulunduğu sırada kendisiyle şüpheliler arasında cereyan eden görüşmenin istenilen yönde gerçekleşmediği ve olumsuz bir şekilde geliştiği belirlenmiştir. Bunun sonucunda Cemal Kaşıkçı ile şüphelilerin bazıları arasında kavga çıkmış ve elle arbede meydana gelerek olay büyümüş ve Kaşıkçı'nın vefat etmesine neden olmuştur." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir