• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
 Oysa sözlükteki tanımları net ‘cani`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeryüzünün fitne rejimi israilde siyasetçilerin düşük profilini eski Başbakanlardan Ehud Barak çok net bir şekilde ortaya koydu.

İşgal rejiminin Eski Başbakanı Ehud Barak, “Ben savunma bakanıyken 3,5 dakikada 300`den fazla ‘Hamas üyesini` öldürmüştük.” diyerek mevcut hükümetin abluka altındaki Gazze Şeridinin kontrolünü elinde tutan Hamas`a yönelik politikasını eleştirdi.

Yerel bir radyoya Gazze sınırında yaşanan son gelişmeler ve İsrail işgal hükümetinin politikalarına dair değerlendirmelerde bulunan Eski Başbakan Barak, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze`ye yönelik net bir stratejisinin olmadığını,  Hamas`a karşı pasif kaldığını belirterek kendi iktidarlarından örnek verdi.

“Ben savunma bakanıyken hava kuvvetlerimizin düzenlediği bombardımanda 3,5 dakikada 300`den fazla ‘Hamas üyesini` öldürmüştük.” İfadesini kullanan Barak, canilik yarışında Netenyahu`dan daha maharetli olduğunu ispatlamaya çalıştı. Netenyahu`yu Gazze`de katliam işlemeye davet eden katil Barak`ın sözde Savunma Bakanı olduğu 27 Aralık 2008`de Gazze`deki polis merkezine düzenlenen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 225 Filistinli şehit olmuştu.

Barak`ın bu katliamı kastettiği sanılıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir