• DOLAR 32.591
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2506.97
  • ...
Motosikletli kapkaççılar tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te motosikletle 12 kapkaç olayına karıştığı iddiasıyla aranan 2 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri belirlenerek düzenlenen operasyona gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte son günlerde meydana gelen ve özellikle de yaşlı bayanların çantalarını çaldığı belirtilen şüphelilere yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Kapkaç olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmeye alındığı ifade edilen açıkalamda, kamera kayıtlarından şüphelilerin Ö.E. ile M.E. isimli kişiler olduğu belirlendiği bildirildiği aktarıldı.

Kimlikleri belirlenen şüphelilerin evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü belirtilen açıklamada, şüphelilerin 12 kapkaç yaptıkları ve 12 bin 490 TL, 11 bin 600 dolar, 2 beşibiryerde altın, 6 cumhuriyet altını, bir altın bileklik ve bir çeyrek altın, 2 altın yüzük ile 8 cep telefonu çaldıkları belirlendiği ifade edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir