• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Bingöl`de asfalt çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, geçen hafta başlayan asfalt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Kent geneline 320 bin metrekare asfalt çalışması yapılacağı anımsatılan açıklamada, "Bahçelievler Mahallesi'nde startı verilen asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında araç yolları trafiğe kapatılarak güvenli ve kontrollü bir şekilde çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Yenişehir Mahallesi Hürriyet Caddesi, Genç Caddesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastane Caddesi'nde devam eden asfalt çalışmaları başlayıp olup, kontrollü bir şekilde sürdürülüyor." denildi.

Çarşı merkezine öncelik verildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Hastane Caddesi'nde çalışmalar Hükümet Konağı arkasında sona erecektir. Akabinde İnönü Caddesi titizlikle asfaltlanacaktır. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kültür Caddesi'nde çalışmalar devam edecektir. Kent genelinde yayılacak çalışmalar, planlı bir şekilde sürdürülecektir."

Üstyapı çalışmaları kapsamında doğalgazdan bozulan yollar, kilitli parke taşı, kaldırım yapımı, mezarlık duvarlarını yenileme gibi işlerinin devam ettiği kaydedilen açıklamada, "İlimizi daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin muhtelif bölgelerinde devam eden çalışmalar kapsamında birçok mahallemizde kilitli parke taşı, bazalt, yeni kaldırımlar, onarımlar, mezarlık yolları, mezarlık duvarları gibi birçok çalışma titizlikle yapıldı. Mirzan Mahallesi'nde bulunan mezarlık duvarları komple yenileniyor. Çalışmalarımız devam ederken bizlere her türlü kolaylığı sağlayan, sabırlı bir şekilde çalışmaların tamamlanması bekleyen ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz." denildi. (Nihat Kanat-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir