• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Artuklu Belediyesinden parke taşı çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu Belediyesi, ilçeye bağlı mahallerin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Belediye, Çayırpınar Mahallesi'nde 8 bin metrekare parke taşı döşedi.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, "Belediye görevinin bizlere tevdi edilmesinin akabinde ilçemizin her köşesinde sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olduk. Onları dinledik ve ilçemizin sorunlarına onların gözünden baktık. Ayrıca düzenlediğimiz halk günleri ile de vatandaşlarımız ile bağlarımızı asla koparmadık. Netice olarak sorunların bitmesinde bu iş birliği önemli oldu. Mahallelerimizin en büyük beklentileri arasında yolların bakım ve onarımı da geliyordu. Biz kısa sürede bu konuda önemli işler yaptık." diye konuştu.

Öztürk "Biz ilçemizin her noktasının özel olmasını istiyoruz. Bu nedenle yol konusunda da titiz davrandık. Mahallelerimizde bu konuda önemli yatırımlar yaptık. Son olarak Çayırpınar Mahallesi beklediği yollara kavuştu. Vatandaşlarımızın bizlere yaptığı dualar en büyük mutluluğumuzdur. Buna benzer çalışmalarımız devam edecek." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir