• DOLAR 32.333
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2293.713
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam ilk GİK toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz gün Ankara'da "Önce İnsan Öncelik Adalet" temasıyla düzenlenen HÜDA PAR 3. Olağan Büyük Kongresinde Genel Başkanlık görevine seçilen İshak Sağlam, ilk ziyaretini Şanlıurfa'ya gerçekleştirdi.

Beraberindeki HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları ve yeni seçilen GİK Üyeleri ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Sağlam, burada ilk Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısını yaptı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yapılan ilk GİK toplantısı Kur'an Kerim tilavetiyle başladı. Toplantı, tanışma faslıyla devam ederken toplantıda kısa bir açıklama yapan Sağlam, yeni yönetimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Sağlam, "İlk ziyaretimizi, Şehr-i Halilullrahman olan Şanlıurfa'ya yaptık, Rabbim hayırlara vesile kılsın. Toplantımızı Genel İdare Kurulu Üyeliğine yeni giren arkadaşlarımızın, birbirleri ile tanışmaları ve önümüzdeki süreç içerisinde çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulunduk. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde, beraber çalışacağımız ekip arkadaşlarımızla yapacağımız hizmetleri, bir program dâhilinde yapacağız. Önümüzdeki 15 gün içerisinde başkanlık divanını oluşturduktan sonra, kaldığımız yerden var gücümüzle çalışacağız, Allah'ın izniyle." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda 15 gün sonra 2. GİK toplantısının yapılması kararı alındı. Yapılacak 2. GİK toplantı sonrası yeni yönetimin kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam Şanlıurfa'nın tarihi yerlerini gezdi

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve beraberindeki partili heyet, GİK toplantısından sonra Peygamberler Şehri Şanlıurfa'nın tarihi mekânları ile fakir ve muhtaç öğrenciler yararına açılan kermesi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'a, Genel Başkan Yardımcıları, GİK Üyeleri, İl Başkanı ve İl Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

Sağlam ve beraberindeki partili heyet, ilk olarak Eyyüp Peygamber Sabır Makamını ziyaret etti. Cami avlusunda bulunan ve Hazreti Eyyüp ile eşi Rahime'nin şifa bulduğu rivayet edilen kuyuyu ziyaret ettikten sonra heyet camide ikindi namazını kıldı.

Eyyüp Peygamber ziyaretinin ardından Sağlam ve heyeti, Balıklıgöl Yerleşkesinde bulunan Hazreti İbrahim'in doğduğu mağara olarak bilinen makamı ve Bedüzzaman Said Nursi'nin vefatında defnedildiği kabri ziyaret etti. Heyet daha sonra yerleşkede yer alan Ayn Zeliha ve Hazreti İbrahim'in mancınıkla atıldığı rivayet edilen Büyükgöl'de balıklara yem attı.

Burada yaptığı ziyaretler hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Şanlıurfa'nın tarihi açısından önemli bir yer olduğunu vurguladı.

Son olarak heyet, Şanlıurfa Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği tarafından, merkez Haliliye ilçesinde bulunan Rabia (Topçu) Meydan'ında yetim ve muhtaç öğrenciler yararına açılan kermesi ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini, Umut Kervanı Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Çelik karşıladı. Kermes hakkında kısa bir bilgi veren Çelik, bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek kermesi reyonlarını gezdirdi.

HÜDA PAR heyeti burada öğrencilere katkı amaçlı olarak sergilenen ürünlerden alarak, görevlilere bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. (Ramazan Casuk, Mustafa Gül-İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir