• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Dini değerleri öğretmek için öğrencilerimizi cami ile buluşturduk"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'ün Solhan İlçesinde bulunan Yüzenada Ana Okulu öğrencileri, Okul Müdürü ve öğretmenleri nezaretinde, 'Camiler Haftası' kapsamında cami ziyaretini gerçekleştirip cami hakkında bilgiler edindi.

Solhan Selahaddin-i Eyyubi Cami'sini ziyaret eden Yüzenada Ana Okulu öğrencileri, Okul Müdürü ve öğretmenlerini Solhan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar ve cami görevlileri tarafından karşılandı.

Öğrencilerin cami ziyaretini değerlendiren Solhan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, 'Camiler Haftası' kapsamında Solhan ilçesinde bulunan Selahaddin-i Eyyubi Camisi'ni ziyarette gelen öğrencileri ağırladıklarını söyledi.

"Çocuklarımıza camileri ve değerlerimizi sevdirerek öğretmemiz lazım"

Dutar, "Camiler Haftası münasebetiyle Solhan'ın en güzel yerinde Selahaddin-i Eyyubi Camisi'ndeyiz. Kâbe'nin şubesi olan bu camimizde minik misafirlerimizi ağırladık. Ve burada cami nedir, fonksiyonları nedir? Kısaca tanıtıcı, cami sevindirici güzel bir ekinlik oldu.  Bu ziyaretlerinden dolayı Solhan Yüzenada Ana Okulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Minik yavrularımız bizim için çok değerli, çok kıymetli geleceğimizin teminatıdır. Okul öncesi yaşta din eğitimi ile buluşturmak, en azından camiyi, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i (Sallallahu aleyhisselam) güzel bir şekilde tanıtma adına böyle bir etkinliği düzenleyenleri tebrik ediyorum. Her zaman yanlarındayız. Teşekkür ediyoruz." dedi.

"Dini değerleri öğretmek için öğrencilerimizi cami ile buluşturduk"

Solhan Yüzenada Ana Okulu Müdürü Muhittin Çiftçi de "2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı programları kapsamında, Yüzenada Ana Okulu olarak,  Camiler haftası sebebiyle yaklaşık 80 öğrenciyle Selahaddin-i Eyyübi Camisi'ne bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Çiftçi, "Cami ziyaretimizin amacımız;  camiyi çocuklarımıza sevdirmek, caminin fonksiyonlarını ve önemini benimsetmek. Daha bu yaşta çocuklarımıza dini değerleri öğrenmelerini sağlamak amacıyla getirdik. İlçe müftüsü ve cami görevlileri bizleri en iyi şekilde ağırladılar, onlara teşekkür ediyorum. Faydalı bir program oldu." diye konuştu.

Öğrencilerin cami ziyaret programı, İlçe Müftüsü Dutar ve cami görevlileri tarafından caminin tanıtımı ve kısa bir sohbetten sonra yapılan ikram ile sona erdi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir