• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Polisten kaçan şüphelilerin otomobille çarptığı çocuk yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 2 şüpheli polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçtı. Polis ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamaca esnasında şüphelilerin otomobille çarptığı Suriyeli çocuk ise yaralandı. Kovalamaca sonucu 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Karayılan Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen ve plakası açıklanmayan bir otomobili polis durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan şüpheliler, yaşanan kovalamaca esnasında bir çocuğa çarparak durdu.

Otomobilden inerek kaçmaya başlayan şüpheliler, kısa süreli yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin kaçarken yola attıkları 3,63 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 5 dolu fişek de ele geçirildi. Şüphelilerin üst aramasında ise 3 cep telefonu ile 4 bin 910 lira bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, şüphelilerin otomobille kaçarken çarptıkları çocuğun ise ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir