• DOLAR 32.539
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2440.497
  • ...
"Üniversiteye başlamak yeni bir başlangıç ve seçimdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 2018-2019 Akademik Yılı oryantasyon programlarına katıldı.

Merkez Kampüs Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen oryantasyon programına Rektör Durmuş'un yanı sıra Rektör Yardımcısı Hasan Toğrul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Hışman Çelik, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yıldız, üniversite personeli ve üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rektörü Aydın Durmuş, Batman Üniversitesini tercih etmeleri nedeniyle öğrencileri tebrik etti.

Vicdanı ve aklı hür birer fert olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrencilere anlatan Durmuş, "Üniversiteye başlamak yeni bir başlangıç ve seçimdir. Şimdiden başlayarak elinizden gelenin en iyisini gerçekleştirme gayreti içinde olmalısınız. Bizler Batman Üniversitesi olarak her zaman gayretlerinizi destekleyeceğiz. Sizlerden tek bir isteğim var. Aklınızı kimseye kiraya vermeyin. Okuyun, karşılaştırın, kıyas yapın. Vicdanınızla tartın. Vicdanınızın süzgecinden geçmeyen hiçbir düşünceyi, eylemi, davranışı yapmayın. Aklı ve vicdanı hür bireyler olun." dedi.

Durmuş, konuşmasının sonunda soru cevap bölümünde öğrencilerin sorunlarını dinledi.(İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir