• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

Asya kıtasının en büyük fuar organizatörü UBM Asia'nın Türkiye ofisi UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen 47'inci Istanbul Jewelry Show, 4 gün boyunca 800'ün üzerinde firma ve markayı, 16 bini aşkın ziyaretçiyi bir araya getirecek. Aynı zamanda fuarda, Uluslararası Alım Heyeti Programı kapsamında da bini aşkın alıcı da ağırlanıyor.

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası mücevher ihtisas fuarı lan Istanbul Jewelry Show - Ekim 2018 bugün başladı. Açılışı UBM Rotaforte Kurucu Ortağı Şermin Cengiz, UBM Turkey Genel Müdürü Atilla Marangozoğlu, Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık ve Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılan fuar, 33 yıllık tecrübesiyle UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenleniyor.

İstanbul Jewelry Show Ekim 2018'de; altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma ürün gruplarını 800'ü aşkın firma ve marka, fuara özel ürün ve koleksiyonlarını, 16 bini aşan sektör profesyoneline sunuyor.

Mart 2018 fuarında, 30 bin 042 sektör profesyoneli ile bin 250'den fazla firma ve markayı buluşturan İstanbul Jewelry Show'un, Ekim 2018 Fuarı'nda yepyeni rekorlara imza atması bekleniyor. Fuar kapsamında gerçekleşecek iş görüşmeleri ve imzalanacak anlaşmalarla, Türkiye mücevher ihracatının yüzde 80'ine yakın bölümünün gerçekleşmesini hedefleniyor.

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği, Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) ve UBM Rotaforte'nin organizatörlüğündeki düzenlenen Uluslararası Alım Heyeti Programı  kapsamında bini aşkın alıcı ağırlanıyor. Avrupa, Ortadoğu, Amerika, Kuzey Afrika ve Uzakdoğu ülkelerinden gelen alıcılar Türkiye Mücevher İhracatının yüzde 80'ine yakın bölümünün fuar süresince yapılan iş görüşmeleri ile gerçekleştirilmesinde büyük rol oynuyor.

Fason üretim döngüsünden çıkarak özgün tasarım ürünleriyle tüm dünyada kendinden söz ettiren Türkiye Mücevher Sektörü, 2019 İlkbahar/Yaz mücevher modasına dair trend tasarım ve koleksiyonlarını mücevher alıcılarının beğenisine sunacak.

11 Ekim 2018 Perşembe günü açılan Istanbul Jewelry Show - Ekim 2018, 14 Ekim 2018 Pazar gününe kadar CNR Expo, İstanbul Fuar Merkezi'nde devam edecek. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)