• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...
"Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan koruyalım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

Adıyaman'da bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliği yapmak, eşgüdüm sağlamak ve madde bağımlığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Bağımlılık ile Mücadele Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Nurullah Naci Kalkancı, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili Sezai Duruk, uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurumlarının müdürleri ve personeli katıldı.

Toplantıda, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kutlu, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Adıyaman'da devam eden çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

Adıyaman'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Kalkancı, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz." İfadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği uyuşturucu ile mücadele toplantısında Adıyaman'da uyuşturucuyla mücadelede gelinen nokta, mevcut risk haritası, tespit edilen yeni gelişmeler, sorunlar ve alınması gerekli tedbir ve yapılması gereken faaliyetler görüşülerek sonrası için yapılacak faaliyetlerle ilgili kararlar alındı.

Toplantı sonunda kurum müdürleri uyuşturucu sorunu ve bu sorunun çözümü noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  (Cemil Özdaş - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir