• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Park halindeki araç bir anda alev topuna döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi, Sıtkı Göral Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın önünde park edilmiş araç bir anda alev alarak yanmaya başladı.

07 N 7567 plakalı aracın yandığını gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerini ararken, aracın önünde bulunduğu apartman sakinleri de balkonlardan imkanları ölçüsünde su dökerek söndürmeye çalıştı.

Aracın hızlı bir şekilde artan alevleri çevredeki vatandaşları tedirgin ederken, ön tekerlerin ateşle temas ettiği anda çıkardığı ses vatandaşları daha fazla korkuttu.

Yanan aracın karşı tarafta bulunan apartman sakinleri de balkona çıkarak ellerindeki hortumlarla yangını söndürmeye çalıştığı görüldü. Bu esnada yoldan geçen bir otomobil sürücüsü ise arabasından çıkardığı yangın tüpüyle yanan araca doğru yürümeye başladı.

Bu durumu gören çevredeki vatandaşlar, gitmemesi yönünde yaptığı çağrılara aldırış etmeyen vatandaş, elindeki yangın tüpüyle alevleri hızla artan aracı söndürmeye çalıştı. Ama elindeki yangın tüpünün küçük olması nedeniyle yangın söndürülemedi.

Vatandaşların yoğun aramaları sonucu gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü. Yanan aracının hurda yığınına döndüğünü gören araç sakini kısa süreli şok yaşadı.

Polis ekiplerinin toplanan vatandaşları ve basın mensuplarını olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra inceleme başlattı.

Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgilere göre, aracın kişi veya kişilerce kundaklandığı iddia edildi. (Ramazan Casuk-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir