• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Kokteyl masası kiralama - gokkusagiorganizasyon.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Kokteyl ve Bistro Masa Kiralama
Kokteyl Masalarında Şık Süslemeler ve Uygun Fiyatlar...

Her türlü açılış , gala, lansman ve davetlerin ana unsuru olan ekipmanlar kokteyl ve bistro masalarıdır. Davetlilerinizi ağırlamak adına ön özel ikramlar, alacağınız catering hizmeti sayesinde yapacağınız eşsiz sunumların sergileneceği bu masa ekipmanları en güzel sunum ve konseptlerde hazırlanarak davetlerinize şıklık katacaktır. Ekipman kiralama hizmeti denilince akla gelen bu pratil ve göz alıcı mobilyalar kokteyl masaları ve bistro masalarıdır.

Bir açılış organizasyonunun en unutulmaz ve göz alıcı şekilde gerçekleşmesi için kullanacağınız bu masaların, kullanımına uygun yerleşimlerinden, kokteyl masası süslemelerine kadar planlama, organizasyon firmalaranın hünerlerini ve yeterliliklerini sergileyeceği en önemli unsurlardır. Müşterilerimizin organizasyon tipine ve konseptine bağlı olarak, bunun yanında bütçe planlama açısından da en uygun alternatifleri sunmak Gökkuşağı Organizasyon tarafından en önem verdiğimiz noktadır.

Kokteyl Masası Kiralama ve Fiyatları
Kokteyl Masası Kiralama

Kusursuz bir kokteyl organizasyonu, misafilerin en doğru şekilde ağırlanması ve eşsiz sunumlarla göz doldurmak açısından kokteyl masası kiralama hizmeti almadan gerçekleştirebileceğiniz bir iş değildir. Bu ekipmanlar asla sadece birer mobilya değil, süsleme ve yerleşimi açısından etkinliğinizin konseptinin en önemli dekoratif unsuru, ve davetinizin trendlere uygun şekilde gerçekleştirilmesinin yapı taşlarıdır. Kokteyl masa süslemelerinin yanında, balon süslemeleri ve balondan yapılma dekorlarla konsept tasarım bütünlüğe kavuşacaktır.

Kokteyl davet organizasyonu denilince akla gelen ilk unsurun şıklık, ve göz zevkine hitap etmesi olmasının yanısıra, doğru ekipmanın kullanımı, davetinizin açık, yarı açık ve yahut kapalı ortamlarda gerçekleştirilmesine bağlı olarak doğru malzeme ve yerleşimin sağlanması da sorunsuz bir davet gerçekleştirmenin olmazsa olmazıdır.

İstanbul kokteyl organizasyonu denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Gökkuşağı Organizasyon, işte tüm bu bileşenleri göz önünde tutarak, yaratıcı ve deneyimli ekibi ile günümüz açılış trendleri ışığında size arzuladığınız kokteyl davet organizasyonunu yaşatacaktır.

Bistro Masası Kiralama
Bistro masaları ise kokteyl davet organizasyonlarından, lansman, açılış ve gala gibi daha hareketli ve dinamik, misafirlerinizin sirkulasyonunun yoğun olacağı etkinliklerde kullanılması daha avantajlı ve sunum tipine uygun olacak tipte bir ekipmandır. Modern , ve şık görüntüsünün yanı sıra, ayakta ağırlayacağınız misafilerin yanı başında konuşlanarak etkileşime geçeceği, bu esnada da leziz ikramlardan faydalanmasını sağlayacak bir unsur olarak göze çarpmaktadır. En seçkin davetleriniz için bistro masa kiralama hizmetlerinin sizin için en doğru seçenek olacağından emin olabilirsiniz.

Fuar tipinde çok sayıda insan akışının olacağı organizasyonlarınızda ise, sayıca fazlaca kiralanması gereken bistro masalar, sizin için kullanımın yanı sıra en uygun bütçelendirme fırsatını da sunacaktır. En avantajlı bistro masası fiyatları konusunda Gökkuşağı Organizasyon, diğer organizasyon firmaları arasından sıyrılacak öne çıkmaktadır.

Bistro masa kiralama İstanbul için ekipman kiralama, tedarik, ulaşım ve planlama açısından kusursuz bir hizmet sunmaktayız. Kullanım yerine ve amacına göre en kaliteli malzemelerden üretilen, en şık, farklı ve özgün tasarım dekor fikrileriyle süslenebilen ekipmanı size sağlamaktayız. Açılış kokteylinizi herkesin gıpta ile bakacağı ve hayranlık duyacağı şekilde gerçekleştirmenin ilk adımını, bistro masa kiralama hizmetleri ile atmaktayız.

Kokteyl Masası Süsleme
Açılışınızın dekorasyonuzun en önemli kısmını oluşturan açılış süslemeleri, kokteyl ve bistro masalarının tül ile süsleme ve balon zincir ve taklarının da kullanılabileceği farklı şekil ve formlarda rengarenk balon süslemeleri ile görsel bir şölen yaratma imkanı sunar. İşte bu aşamada biz Gökkuşağı Organizasyon olarak bu imkanı, yılların deneyim ve birikimleriyle değerlendirir ve göz kamaştırıcı tasarım fikirleriyle misafirlerinizi etkilemenizi sağlarız. Bistro masası süslemeleri örneklerimizi gelip firmamızda inceleyebilir, bu iddiamızı kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Kokteyl Masası Fiyatları
Etkinliğinizin sunum ve ambiyans açısından en önemli ayağını oluşturan bu ekipmanlar, organizasyon için ayıracağınız bütçenin en önemli kalemlerden birini oluşturur. Bu aşamada firmamız size en şık, kaliteli ve kullanışlı ürünleri , en uygun kokteyl masası fiyatları seçeneğiyle sunar. Size de etkinliğinizde, süsleme ve dekorasyonuyla en güzel sunum ekipmanlarını kullanmanın vereceği mutluluğu yaşamak kalır.

http://www.gokkusagiorganizasyon.com/kokteyl-masasi-kiralama/

1.kokteyl masası kiralama
2.bistro masa kiralama
3. Kokteyl Bistro kiralama
4.kokteyl masası kiralama fiyatları
5. Kiralık kokteyl masası
6. Kokteyl masası kiralama anadolu yakası
7. Kokteyl masası kiralama istanbul
8.kokteyl masası kiralama avrupa yakası
9. Beylikdüzü kokteyl masa kiralama
10.beşiktaş kokteyl masası kiralama
11. Sarıyer kokteyl masası kiralama

Adres ve İletişim Bilgilerimiz
Nene Hatun Mah. 171. Sokak No:28 Esenler, İstanbul
0535 216 72 86
539 670 18 02
info@gokkusagiorganizasyon.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir