• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
DP'de İl Başkanı Güneş, Güven Tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Demokrat Parti Batman il başkanlığının olağan genel kurul toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Hamidiler iş merkezinde bulunan parti il binasında yapılan kongreye Demokrat Parti genel merkez yönetici ve genel İdare Müdürü Murat Okay, İl Başkanı Ahmet Güneş, Merkez İlçe Başkanı Habip Eren ve partililer katıldı. Saat 10.00'da yapılan kongreye tek listeyle gidilirken, İl Başkanlığına tekrar Ahmet Güneş seçildi.

Yönetim Kuruluna ise İbrahim Hendekoğlu, Mehmet Turan, Bayram Taşan, Şehmus Çiftçi, Abdullah Durmaz, Ferhan Kılıç, Ömer Kaya, Fethullah Gölge, İsa Durmaz, Babip Badem, Mehmet Bal, Selman Kaplan, Yusuf Güneş, Süleyman Ceylan, Ferhan Tekin, Selim Ekin, Şerafettin Taşan ve Abdulkerim Çiftçi seçildi.

Kongrede oy kullanan isimler arasında yer alan ve İl Başkanı Ahmet Güneş'i kutlayan Genel merkez Yöneticisi Murat Okay kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, 6 Mayıs tarihinde yapılacak Büyük kongrede Demokrat Partinin tekrar bir şahlanış yapacağını vurgulayarak partililerine Batman'da büyük ilgi gösteren tüm dostlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Murat Okay konuşmasının devamında " 31 Mart tarihinde Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. İl kongremizde mevcut Başkanımız Ahmet Güneş'le yolumuza devam ediyoruz. Kongremiz başta Batmanımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Batman gibi bir yerde bayrağımızı sırtlayacak olan Ahmet Güneş kardeşimiz başarılı çalışmalara imza atacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Partimiz geçmişte olduğu gibi İktidara geldiğinde yarım kalan hizmetlerini gerçekleştirmeye devam edecektir" dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir