• DOLAR 32.602
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2503.559
  • ...
Siyonistler Nikki Haley`in istifasına üzüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in istifası işgalciler tarafından büyük üzüntüyle karşılanırken, siyonist terör çetesi Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, "Haley israilin tavizsiz bir savunucusuydu. Bize olan desteğinden asla vazgeçmedi." dedi.

Terör çetesinin BM Daimi Temsilcisi Danny Danon ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "israilin BM'deki statüsünde değişikliğe yol açan desteğiniz için teşekkürler. Her zaman israil için gerçek bir dost olarak kalacaksın." ifadelerini kullandı.

Siyonist basın ise Haley'in istifasını, "Nikki Haley'nin ayrılışıyla israil BM'deki en sadık müttefikini kaybediyor", "Haley'in istifası bir kayıp ama ABD yönetimi hâlâ israil yanlısı." şeklinde gördü.

Göreve geldiği günden bu yana siyonist işgalcilerin yanında yer alan Haley, BM'de Filistin konusundaki girişimleri engellerken "topuklu ayakkabılarımla tekmeleyip geri gönderiyordum" demişti.

Haley, Trump yönetiminin ''Kudüs'ü siyonistlerin başkenti'' olarak tanıması, büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması ve ABD'nin Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı'na (UNRWA) verdiği desteği kesmesi kararlarında da etkili olmuştu. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir