• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...
Uyuşturucu operasyonunda tarihi eser ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir evde yapılan aramada tarihi değeri olduğu değerlendirilen çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir evde yapılan aramada, tarihi değeri olduğu değerlendirilen 77 adet madeni para, bir adet metal yüzük, bir adet metal mühür, bir adet metal ok ucu, bir adet metal parça ve 5 adet metal yarı oval şeklinde terazi parçası ele geçirildiği belirtildi.

Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde bir evin önünde S.A. ve G.Ç. isimli şüphelilerin uyuşturucu alışverişi yaptıkları esnada yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şüphelilerden S.A'nın gözaltına alındığı esnada yere attığı folyoya sarılı bir miktar metamfetamin uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonda tarihi eserlerin ise A.T. isimli şüphelinin evinde ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 3 şüphelinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir