• DOLAR 32.57
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2432.9
  • ...

 

EKONOMİ SERVİSİ

17. MÜSİAD Expo, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

17. MÜSİAD Expo`da, devlet başkanı ve seçkin devlet adamları, bürokratlar, ticaret ve sanayi odaları başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, akademisyenler, yatırımcılar, uluslararası seçkin işadamları ile bir araya gelecek.

“Alım Heyetleri Görüşmeleri” kapsamında işadamları ikili iş görüşmeler yaparak küresel iş dünyasının ihtiyaçlarını gündem ve trendlerini takip edebilecek yeni iş bağlantılar sağlayabilecek.

Binlerce işadamını bir araya getiren, yurtdışına açılma, ihracat, ithalat, yatırım ortaklıkları, teknoloji alışverişi gibi alanlarda uluslararası işbirliğine ve ortaklıklara imkan sunan

17. MÜSİAD Expo Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek olan High-Tech Port`ta, savunma ve havacılık sektörleri bir araya gelecek, ileri teknolojiyle üretilen ürünlerini sergileyecekler.

Bu yıl ilk kez MÜSİAD EXPO kapsamında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (6.UGİK), geleceğin iş insanlarını, girişimci ve sanayicilerini buluşturacak.