• DOLAR 32.515
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2429.467
  • ...
Meteorolojiden 4 bölge için sağanak uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Batı Karadeniz'in kıyı kesiminde, Akdeniz'in iç kesimlerinde, Orta ve Doğu Karadeniz'de, Doğu Anadolu'da ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde etkili olacak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olması öngörülen Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında Batı Karadeniz'in kıyı kesiminde, Akdeniz'in iç kesimlerinde, Orta ve Doğu Karadeniz'de, Doğu Anadolu'da, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Sivas, Denizli, Afyonkarahisar, Burdur, Kayseri, Sivas çevreleri ile İstanbul ve Kırklareli'nin kuzey kesimlerinde kısa süreli ile yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak tahmininde bulunuldu.

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir