• DOLAR 32.569
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2410.534
  • ...
Hilvan Gençlik Merkezi `Ayın Gençlik Merkezi` seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelindeki gençlik merkezleri arasında eylül ayının gençlik merkezi olarak Hilvan Gençlik Merkezi seçildi.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen " Ayın Gençlik Merkezi" uygulamasında gençlik merkezlerin faaliyetleri ve projeleri başta olmak üzere belirlenen performans kriterleri dikkate alınıyor. Uygulama çerçevesinde Hilvan Gençlik Merkezi, kitap okuma kampanyası, eğitim kursları, el sanatları, spor faaliyetleri, rehabilitasyon merkezi ziyaretleri, ilk yardım ve afet eğitimi, sağlıklı yaşam semineri, gençlerin iyilik ağacı, değerler eğitimi, dini ilimler,  dil eğitimleri, kişisel gelişim atölyeleri, kulüp faaliyetleri ve akademi çalışmaları, özel ev ziyaretleri gibi çeşitli faaliyet ve projeleri hayata geçirerek başarı sağladı. Tüm faaliyetleri değerlendiren Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Hilvan Gençlik Merkezini eylül ayının gençlik merkezi olarak belirledi.

Eylül ayının birincisi olarak seçilen Hilvan Gençlik Merkezi Müdürü Ferit Demirkapı, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Demirkapı, " 2018 Eylül ayında aylık üye sayısı, faaliyetlere katılım sayısı, STK'lar ile yapılan ortak proje sayısı, sosyal medya üzerinden ulaşılan kişi sayısı, gönüllülük, bakanlık projelerinin başarıyla uygulanmasının yanı sıra merkezimize gelme şansı bulamayan köylerimizdeki bütün gençlerimize ulaşıp onların kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilmek için gerçekleştirdiğimiz çeşitli aktiviteler merkezim her yerde, kitap okuma halkaları ile yapılan değerlendirmeler sonucunda Gençlik Merkezimiz Ayın Gençlik Merkezi seçilmiştir. Gençlerin ikinci evi olan Hilvan Gençlik Merkezi'mizde gençler hem serbest zamanlarını değerlendiriyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Hilvan Gençlik Merkezi'miz ekip çalışması ve gönüllülük esası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu başarıda emeği geçen başta gençlik liderimize, eğitmenlerimize ve gönüllü gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir