• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
Peygamber Sevdalıları Geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu, Server-i Enbiya Hz. Muhammed Mustafa`nın (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Kutlu Doğum`u münasebetiyle Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenlediği program tüm coşkusuyla devam ediyor.


Programda katılan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca, "Ey şu gördüğümüz ve göremediğimiz kalabalık bekleyin Hz Muhammed (SAV) geliyor! Bekleyin Peygamber Sevdalıları geliyor! Bekle Ey Türkiye, bekle ey Dünya, bekle ey Batı, Peygamber Sevdalıları geliyor! Hz Muhammed geliyor, merhametiyle, rahmetiyle geliyor. Ey merhametten yoksun büyüten çocuklar; Hz Muhammed (SAV) geliyor. Ey Kırmızı ışıkta bekleyen arabaların camlarını silen çocuklar; Peygamber Sevdalıları geliyor, elinizden tutmaya geliyor. Ey mendil satan çocuklar, ey arka sokaklarda büyüyen çocuklar, ey ezilen, sömürülen, alın teri çalınanlar bekleyin Bilallerin, Ammarların kardeşleri geliyor. Ey evlatlarından hayır görmeyen anneler, bekleyin hayırlı evlatlar geliyor. Onlar anne ve babalar için geliyorlar, bu ezilen coğrafyayı kurtarmak için geliyorlar. Ramazan ve Kurban bayramından sonra üçüncü bayramımız artık Hz Peygamberin kutlu doğumudur" diye konuştu.


Program, Bilal, Hikmet ve Mustafa`nın okuduğu mevlid-i Şerif ile devam ediyor. (M. Salih Keskin/Ayetullah Turgut - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir