• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Açılış Organizasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

İş yeri ve Firma Açılış Organizasyonları

En güzel açılışlarla firmanızın adından söz ettirmek için...

Ticari hayata en önemli başlangıcı yapmak adına mağaza, firma, iş yeri ve restoran açılışlarınızda her türlü etkinlik, aktivite, sunum ve animasyonlar için açılış kokteyllerinizde hizmet vermek için Gökkuşağı Organizasyon olarak karşınızdayız. Bu aşamada sorunsuz ve mükemmel bir açılış organizasyonu için işinin ehli, deneyimli ve güven veren bir organizasyon firması ile çalışmanız hayati önem taşır. Referansları güçlü, uzman personel ve zengin ekipmanla faaliyet gösteren firmalar İstanbul açılış organizasyonları arasında açık ara öne çıkmaktadır. Biz, bu firmaların arasında en önde gelenlerden biri olarak, davetinizin bütün aşamalarını baştan sona kusursuz ve sorunsuz gerçekleştirecek birikime sahibiz.

Açılış Organizasyonu Detayları

Açılış Organizasyonu Fiyatları ve Paketleri Açılış organizasyonu, çoğunlukla ticari işletmenizin başlangıç aşamasında önemli bir bütçe ayırmanız gereken bir unsur olarak lanse eedilmektedir. Bu açıdan, açılış davetinizin kendisini en kısa sürede amorti edecek ve şirketinizi kara geçirecek bir etkinlik olması önem taşımaktadır.

İşte bu noktada, Gökkuşağı Organizasyon sizi şaşırtacak derece uygun paket ve organizasyon aşamalarındaki farklı fiyat seçenekleriyle, Açılış Organizasyon fiyatları açısından benzersiz bir noktada bulunmaktadır.

Planlama ve bütçelendirme kısmında firmanızın ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak bir organizasyon firması ile çalışmak böyle önemli bir başlangıç etkinliğini sorunsuz geçirmenizi sağlayacaktır.

İstanbul açılış organizasyonları kapsamında İstanbul`un her iki yakasında da hizmet vermekteyiz. Fiyat seçeneklerimiz ve sizin için hazırladığımız özel paketleri incelemek, ve ücretsiz ön dnaışmanlık almak için sizi firmamıza bekliyoruz.

Açılış Süslemeleri

Açılış davetlerinizde, kuşkusuz ilk dikkat çekecek unsur süsleme ve dekorasyondur. Misafirlerinizin ve davetlilerinizin yanı sıra çevreden geçen potansiyel müşterilerinizin de dikkatini çekecek, ve işyerinizin ya da markanızın adını akıllarına kazıyacak bir tanıtım açısından, bu süslemelerin firmanızın kurumsal kimliği, renkleri ve konseptiyle uyum içinde olması üzerinde çalışılması gereken bir noktadır.

Açılış süslemeleri kapsamı oldukça geniş bir kalem olup, gönlünüzden geçen her türlü süslemeyi, konsep tasarım ve dekoasyon trendleri doğrultusunda hayata geçirecek yaratıcı ve işini zevkle yapan ekibimizle karşınızdayız.

Açılış organizasyon etkinliğinizin yapılacağı mekanın keşif çalışmasıyla başlayacak sürecimiz, ihtiyaç ve isteklerinizin belirlenmesi ve bunlara uygun tasarım fikrileri ve bütçenize en uygun düşecek fiyat seçeneklerinin tarafımızdan size sunulmasıyla devam eder. Mevcut hizmetlerimiz içinde balon süsleme, zincir balon ve balon taklarının yanı sıra, masa sandalye süsleme kapsamında tül ve kumaş süslemeleri de kapsamaktadır.

Kuşkusuz ki en önemli aşama olan giriş ve davetlilerinizin karşılayacak giriş yolunun süslenmesi konusunda da iddialıyız. Sokağa bakan cephe, giriş yolu ve giriş kağısının en göz alıcı ve dikkat çekici olmasının yanında cezbedici ve davet edici görüntüsünün sağlanması için uçan balonlar, balon kemerler, yeri geldiğinde ışık şovlarıyla görselliği ön planda tutarız.

Balon süslemelerinden bahsetmişken, çeşitli form ve renklerde balonlarımızdan söz etmemek olmaz. Papatya gibi çiçek şeklinde balonlar, ahize ve top balonlarla birlikte palyaço şeklinde balonlar da işyerinizin girişinde kullanmanızı önerdiğimiz, en davet edici ve canlı süsleme tiplerindendir. Açılış Bayrak süsleme ile de davetinize festival havasını ve coşkusunu katabilir, misafirlerinize eğlenceli bir davet yaşayacakları izlenimi ilk dakikadan itibaren yansıtabilirsiniz.

Açılış Kokteyl Hizmetleri

Açılış kokteylinizde, değerli misafirlerinize yaşatacağınız görsel şov ve etkinliklerin yanısra, onlara leziz ikram ve atıştırmalıklarla kendilerini özel hisettirir, ve davetinizde daha fazla vakit geçirerek sizinle ilgili daha detaylı bilgi ve fikir edinme olanağını sunabilirsiniz. Bu açıdan davetinizin tipine ve sunum tercihinize uygun olarak kokteyl masası kiralama, bistro masa kiralama , bu ekipmanların tedarik ve kurulumu konusunda da size hizmet vermekten mutluluk duyarız. En canlı ve dikkat çekici, aynı zamanda şık ve zamanın ruhuna uygun kokteyl süslemeleri gibi ihtiyaçlarınız da bizim hizmet önceliklerimiz arasındadır.

İkramlarınızı davetlilerinize sunmak için deneyimli ve güleryüzlü personelimiz, insanları karşılayacak ve servis yapacak garson, host ve hostes kiralama hizmetleri açısından da rakipsiziz.

Açılış Catering Hizmetleri

Ticari bir firmanın yapacağı açılış organizasyonu etkinliğinde, es geçilmemesi gereken bir husus da bahsettiğimiz gibi ikram ve atıştırmalıklar, dilenirse gerekli yemekli sunumların yapılmasıdır. Açılış kokteylini organize edecek firmanın, davetin konsept ve ambiyansı uygun olarak en doğru yiyecek içecek hizmetini belirlemesi de bütünselliği sağlayacak hususlardan biridir. Bu açıdan davet ve organizasyon tipinize, ve misafirlerinizin beklentilerini deneyimlerimizle belirleyebilecek ve sizlerle tavsiyelerimizi paylaşabilecek bir firma olarak Gökkuşağı Organizasyon catering hizmeti ile de fark yaratmayı amaçlamaktadır.

Ticari hayata giriş yapacağınız bu açılış etkinliğinde, misafirlerinizle lezzetli bir yemeğin yanında sıcak diyaloglar kurarark iş hayatınızın ilk adımlarını atmak, bağlantı kurmak ve iş ortaklıklarını görüşme fırsatı bulacaksınız.

Palyaço, Maskot ve Karşılama

Açılış davetinizin ilk dakilalarından itibaren benzersiz şok ve dikkat çekici etkinliklerle potansiyel müşteri ve misafirlerinizi eğlenceye davet edecek şovları da size sunmaktan mutluluk duymaktayız. Mağaza açılış organizasyonları ve market açılışlarında özellikle tercih edilen, tüketim ürünlerinin tanıtılmasına uygun olarak coşku ve neşe ile insanları cezbetmek için palyaço, maskot ve karşılama hizmetleri ile bu ihtiyacınızı giderme konusunda da iddialıyız.

En canlı, neşeli ve coşku dolu etkinlikler ile mağazanızın girişlerinde müşterilerinizi karşılamak ve eğlenirken sizi ve sunduğunuz hizmetleri keşfetmelerine olanağını yaratacak animasyon ve etkinliklere hakkında bilgi edinmek için palyaço hizmetleribölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Ses Sistemi ve Müzik Yayını

Mağaza ve dükkan açılışı etkinliklerinizin en dikkat çekici ve davet edici ayağını oluşturan kısıım şüphesiz ki müzik yayını ve kaliteli ses sistemi seçimidir. Bu konuda da ekipman kiralama hizmetimizi de size sunarak, yine yapacağımız mekan keşfine göre ses sisteminin yerleşimi planlanır ve ekipmanların tedarik sürecine başlanır. Oluşturacağımız Organizasyon planlama şemasına göre techizat kurulumu ve yerleşimleri yapılr, sunum ve şovların gerçekleştirilmesi için mikrofon sistemi ve müzik seçimi de yapılarak, açılış kokteyli boyunca sürekli yayın yapmak için teknik ekip desteği ile sorunsuz bir yayın yapılır.

http://gokkusagiorganizasyon.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir