• DOLAR 32.49
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2480.269
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam`dan "yerel seçim" açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" sloganıyla Ankara'da gerçekleştirilen HÜDA PAR 3'üncü Olağan Büyük Kongresinde yapılan oylama sonucunda yeni dönemde genel başkanlığa seçilen Avukat İshak Sağlam, genel başkan olduktan sonra yerle seçimle ilgili ilk değerlendirmesini İLKHA'ya yaptı.

"İnşallah bayrağı devralacağız. Bayrağı devraldıktan hemen sonra Genel İdare Kurulumuzu toplayıp önümüzdeki seçimlerle alakalı olarak yapacaklarımızı masaya yatıracağız." diyen Sağlam, "Partimizin bundan sonraki aşamada halkımıza daha çok hizmet etmek için yapılması gerekenleri bir bir yazıp süreci değerlendirmeyi düşünüyoruz. Halkımızın desteği, arkadaşlarımızın gayret ve fedakârlığıyla halkımıza hizmet yolunda çok iş başaracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin her il ve ilçesinde teşkilatlanmayı düşünüyoruz"

Sağlam, "Şu anda bir yerel seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Öncelikli olarak yerel seçimlerle alakalı olarak teşkilatlarımızda alacağımız değerlendirmeleri yürürlüğe koyacağız. Biz Türkiye'nin her il ve ilçesinde teşkilatlanmayı düşünüyoruz. İnşallah bu seçim sürecinden sonra da bu konudaki eksikliklerimiz varsa onları tamamlamak için bir adım daha ileriye götürme gayreti içerisinde olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sağlam, şartların zor ve sıkıntıların olduğunu dile getirerek, teşkilatlarına, "Daha çok çalışacağız, daha çok fedakârlıkta bulunacağız ki bu arayı kapatalım." mesajını verdi. (Nizamettin Aşkın, Ramazan Casuk- İLKHA)



 

Bu haberler de ilginizi çekebilir