• DOLAR 32.382
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2325.502
  • ...
"İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere tüm NATO üsleri kapatılmalıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce de Akçadağ ilçesi Kürecik'te bulunan NATO radar üssünün kapatılması için Malatya'da birçok girişimde bulunan Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır Platformu üyeleri 9-14 Ekim tarihleri arasında Soykan Meydanı'nda imza kampanyası başlatmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda platform üyeleri Malatya Valiliğine dilekçelerini sundular.

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır Platformu adına platform sözcüsü Bahir Aydın yaptığı açıklamada, Malatya Valiliğine radar üssünün kapatılması amacıyla basın açıklaması yapmak için 8 defa başvuruda bulunduklarını ifade etti.

Aydın, yapılan başvurulardan hiçbir sonuç alamadıklarını hatırlatarak, bu defa da Kürecik Radar Üssünün kapatılması amacı ile imza standı açmak üzere Malatya Valiliğine dilekçe ile başvuruda bulunduklarını söyledi.

"İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere tüm NATO üsleri kapatılmalıdır"

Batman'da 7 askerin hayatını kaybettiği saldırının arkasında ABD, NATO ve siyonist rejimin  parmağı olduğunu belirten Aydın, "Bilindiği gibi ülkemizdeki tüm darbe girişimlerinin, siyasi suikastların ve 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbenin arkasında, katil NATO örgütünün ve üslerinin parmağı vardır. Ülkemizin üzerine karabasan gibi çökmüş ve askeri üsleri ile bizi ahtapot gibi sarmış olan büyük şeytan ABD ve siyonist israile hizmet eden bu vahşi örgütle artık hesaplaşma zamanı gelmiştir. Tüm üst düzey devlet yetkililerinin de açıkça söylediği gibi, 15 Temmuz NATO merkezli bir darbe girişimidir. Ayrıca ülkemizde son aylarda yaşanan ekonomik krizinin sebebi de siyonist, emperyalist karanlık güç odaklarıdır. Bu yüzden ülkemizin bağrına bir hançer gibi saplanan İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere tüm NATO üsleri kapatılmalıdır. Malatya'da Kürecik Radar Üssü, Türkiye'nin güvenliğini tehdit edip siyonist israile istihbarat desteği veriyor. Bizler bu desteğe artık dur deme zamanının geldiğini ifade ediyoruz ve üssün kapatılması için platform olarak bütün girişimlerde bulunacağımızı hatırlatıyoruz." dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir