• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
Gaziantep`te bıçaklı kavga: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Suriyeli iki grup arasında bıçaklı kavgada çıktı. Kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Olay, Fatih Sultan Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Suriyeli iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Muhammed El Ebud (18) ile Muhammed El Hıreyzeyfi (21) aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Muhammed El Ebud, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kolundan aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Muhammet El Hıreyzeyfi de tedavisinin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayı duyarak hastaneye gelen El Abud'un yakınları güçlükle sakinleştirildi. El Abud'un cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir