• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
Van İskele Caddesi asfaltlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın önemli ulaşım ağları arasında yer alan İskele Caddesi, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatlarıyla modern bir yapıya kavuşturularak baştan aşağı yenileniyor.

Kısa bir süre önce başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken ekipler, dün gece sabaha kadar mesai yaparak caddenin asfaltını tamamladı.

Yapılan yenileme çalışmalarına rağmen trafiğin akıcı bir şekilde sağlandığı caddede trafikte aksaklık ve vatandaşların mağdur edilmemesi adına caddenin asfaltı gece geç saatlerde sabaha kadar süren çalışma ile döküldü.

Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından caddede yol çizgisi ve çift yön çalışması yapılacak. Bu çalışmalarla beraber İskele Caddesinde devam eden kaldırım, ışıklandırma ve ağaçlandırma işlemleri de kısa bir sürede bitirilerek cadde halkın hizmetine açılacak.

Asfaltlama çalışmasıyla yolun güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar, çalışmaların bitmesiyle de iskele caddesinin kentin en güzel caddesi olacağını da kaydettiler. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir