• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Meteoroloji`den İstanbul için yağış uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Türkiye'nin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Karadeniz kıyılarıyla İstanbul, Kocaeli, Sakarya çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

YAĞIŞLAR ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ'NDE ŞİDDETLİ GEÇECEK

Ülkenin diğer yerlerinde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ordu ve Giresun çevreleriyle Samsun'un doğu, Trabzon'un batı kesimlerinde kuvvetli, Trabzon'un doğu, Rize çevreleriyle Artvin'in kıyı kesimlerinde de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Türkiye'nin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Karadeniz kıyılarıyla İstanbul, Kocaeli, Sakarya çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

DENİZLERDE FIRTINA BEKLENMİYOR

Akdeniz'de ise havanın az bulutlu olması, rüzgarın Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 2-4, Antalya Körfezi'nde akşam saatlerinden sonra 6, Doğu Akdeniz'de de batı ve güneybatıdan 2-4 kuvvetinde esmesi öngörülüyor. Denizlerde fırtına beklenmiyor.

İSTANBUL'DA 4 EKİM PERŞEMBE (BUGÜN) HAVA DURUMU

İstanbul'da 4 Ekim Perşembe günü hafif sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 23 derece civarında seyredecek.

İSTANBUL'DA 5 EKİM CUMA HAVA DURUMU

İstanbul'da 5 Ekim Cuma günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 22 derece civarında seyredecek.

İSTANBUL'DA 6 EKİM CUMARTSİ HAVA DURUMU

İstanbul'da 6 Ekim Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 22 derece civarında seyredecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir