• DOLAR 32.56
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2418.497
  • ...
Kayseri Büyük Kutlu Doğum`a Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAYSERİ - Peygamber Sevdalıları Platformunun Kayseri`de bu yıl ilk kez açık alanda yapacağı kutlu doğum program için, çalışmalar son sürat devam ediyor. Kayseri genelinde yaklaşık 10 bin el afişini ev ev dolaşarak dağıtmayı hedefleyen platform yetkilileri, şehir sokaklarında bin adet büyük afiş asacak.

 

Kayseri Peygamber Sevdalıları`nın geçen hafta Eskişehir bağları mahallesinde düzenlediği ve büyük ilgi gören Kutlu Doğum etkinliğinin ardından bu defa tüm kentte hitap edecek geniş katılımlı bir etkinlik düzenlenecek. 28 Nisan Cumartesi günü Kayseri Mimar Sinan Parkında saat 13:30`da başlayacak olan programa; Selami Güneş, Özcan ve Grup İhya gibi önemli sanatçılar seslendirecekleri bir birinden güzel ilahilerle katılımcıları coşturacak. Etkinliğe konuşmacı olarak da Doğruhaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş katılacak. Programda Kur`an-ı Kerim Ziyafeti, şiir dinletileri ve ilahiler yer alacak.

 

Öte yandan Kayseri`de ilk kez açık alanda yapılacak olan Kutlu Doğum programı vatandaşlarda şaşkınlığa ve heyecana yol açtı.
Vatandaşlar, "Kutlu doğum derken aklımıza cami veya konferans salonlarında 3,4 konuşmacının konuştuğu, ağır ilahilerin okunduğu, insanların yerlerinde oturarak sessizce izlediği programlar gelir. Açık alanda kutlu doğumun nasıl olacağını çok merak ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta kutlu doğum etkinliğinde olacağız." diyerek kutlu doğum programını merakla beklediklerini söylediler (Ferhat Suiçer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir