• DOLAR 32.514
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2504.141
  • ...
Urfa SGK'dan Bilgilendirme Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Sosyal Güvenlik Kurumu'nun vatandaş odaklı yönetim anlayışı, bilgilendirme, iletişimi ön plana çıkartan yeni denetim modeli çerçevesinde Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş tarafından ortaklaşa olarak rehberlik ile bilgilendirme faaliyetleri yapılıyor.

 

Şanlıurfa SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ve Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş tarafından Hacı Bekir sofrasında düzenlenen basın toplantısında yapılan ve yapılması planlan çalışmalar hakkında Basın Mensuplarına bilgi verildi. Yapılan çalışmaları anlatan SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, yapılmakta olan bu rehberlik ve bilgilendirme toplantılarındaki ana amacının kurumun ilişki içinde bulunduğu taraflara daha iyi tanıtılması olduğunu söyledi. Nacar, "Kurum olarak beklentilerimizin neler olduğunun açıklanması, hak ve yükümlülükleri konusunda tarafların bilgilendirilmesi, ilişki içinde olduğumuz tarafların kurumumuzla olan iş ve işlemlerinde beklentilerinin talep ve önerilerinin neler olduğunun belirlenmesidir" dedi.

 

Rehberlik faaliyetleri kapsamında öncelikli olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin'i makamında ziyaret ettiklerini vurgulayan Nacar, daha sonra ise, gerek esnaf sanatkârlarımızla gerekse de işverenlerimizle yapılan seminerin ardından "Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri ile bir araya gelinmiş, Oda Başkanı Nihat Taş ve değerli meslek mensuplarının katılımıyla oldukça verimli bir seminer gerçekleştirilmiştir. Bu seminerde, değerli meslek mensuplarımızdan Kurum olarak beklentilerimiz açıklanmıştır" dedi.

 

Düzenlenen Basın toplantısına SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, SGK İl Müdür yardımcısı Ali Yüce, Kurum Müfettişi Ahmet Kaan Kardeş, Destek Hizmetleri Şefi Fikret Bahadır, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir