• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Çeşitli suçlardan 7 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da ruhsatsız silah ve esrar bulunduran 3 şahıs, yankesicilik ile hırsızlıktan 4 olmak üzere toplamda 7 şahıs yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir adreste yapılan silahlı kavga olayına müdahale edildiği, olay yerinde bir adet tabanca, şarjör, 7 adet fişek ve B.G. isimli şahsın kaba üst aramasında 8.8 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği ve olayla ilgili 3 şahsın adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında, "Durumundan şüphelenilerek durdurulan M.G. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan arandığı tespit edilerek gözaltına alınmıştır. Yine yapılan kontroller sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan A.C. isimli şahsın 7 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve toplamda 20 yıl 7 ay 10 gün kesilmiş cezası bulunduğu tespit edilmiş olup, gözaltına alınmıştır. Şahıs, İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Ayrıca açıklamada şu ifadelere yer verildi:" Ayrıca, 24 Eylül tarihinde Çarşı Mahallesi'nde bir bayanın çantasındaki cüzdanında bulunan 3 bin TL ve kimlik kartının 'yankesicilik' suretiyle çalınması olayına karışan 2 yaşı büyük ve bir yaşı küçük bayan yakalanmış, yaşı küçük şahıs yapılan işlemlerin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili gözaltına alınan diğer 2 şüpheli şahıs ise tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir