• DOLAR 32.573
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2426.93
  • ...
"Anadolu'ya Yolculuk" Resim Sergisi Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 36. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü Fuaye Salonu'nda birçok sanatçının eserlerinin sergilendiği "Anadolu'ya Yolculuk" Resim Sergisi Açıldı.

 

Serginin açılışında yapılan törene Batman Valisi Ahmet Turhan, vali yardımcıları, il protokolü, bazı STK ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

İnşallah Batman Hep Kültür Sanatla Anılır
Törende açılış konuşması yapan Batman İl Kültür Turizm Müdür yardımcısı M.İhsan Aslanlı, yaptıkları çalışma sonucu Batman'da turizm haftası kutlamalarının konseptini bu yıl değiştirdiklerini belirterek, resim ve fotoğraf sergisi ile yapılacak paneli örnek gösterdi.

 

Daha sonra söz alan Batman Valisi Ahmet Turhan, birçok sanatçının eserlerinin sergilendiği için memnuniyetini dile getirerek heyecanlı olduklarını kaydetti. Turhan, "Önemli bir sergi olduğu için heyecanlıyız. Sergiler önemlidir. Bu kadar sanatçının bir arada olması sevindirici ve güzel bir olaydır. Batmanlı sanatçı Ahmet Güneştekin'in olması bizim için önemli tabi ki. Sanatçıların hep Anadolu'dan beslenmesi önemlidir. Hep başka şeylerle anılan Batman artık kültür sanatla anılır. Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Vali Turhan, katılımcı sanatçılara belge verirken, sanatçılardan Ergün Nohut'ta Vali Turhan'a plaket verdi. (Masum Günaydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir