• DOLAR 32.555
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2429.938
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 21 Nisan Cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri. Şöyle;

SEMBOL Gazetesi: Halkın Belediye Başkanına Söz Hakkı Verilmeli Şanlıurfa Belediyesi`nin Abide Kavşağı Projesi ile ilgili hazırladığı projeyi es geçen hükümet, kendi yaptıkları projenin temel atma töreninde Bağımsız Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba`ya söz hakkı bile tanımayarak,`demokrasi` nutuklarının atıldığı bu dönemlerde büyük bir olaya imza attı.
 
Urfa`da 9 Yılda Yapılan Hizmet 90 Yıla Bedeldir
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Abide Köprülü Kavşağının temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Şanlıurfa`da son 9 yılda yapılan hizmetin 90 yıla bedel olduğunu iddia etti.
 
İpekyol Gazetesi: Önemli Olan Gönüllere Yol Yapmaktır
Ulaştırma Bakanı Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, AK Parti`nin Şanlıurfa`daki en büyük projesi olan Abide Köprülü Kavşağı`nın temel atma törenine katıldı. Yol yapımına daha fazla önem verildiği için iktidarın en çok çalışan bakanlarından birisi olarak bilinen Binali Yıldırım, törende oldukça uzun bir konuşma yaptı.
 
Akit Gazetesi 28 Şubat`a Müdahil Oluyor
Akit Gazetesi Yayın Kurulu; Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği`nin yürüttüğü 28 Şubat ile ilgili soruşturma kapsamında açılacak davaya maddi ve manevi zarar gördüğü gerekçesiyle müdahil olacağını açıkladı.
 
Gapurfa haber: Siyer Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi Türkiye genelinde birçok merkezde 14 Nisan Cumartesi günü Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yoğun bir katılımla siyer sınavı yapıldı. KDSS`de ülke ve il genelinde dereye girenler ödüllendiriliyor.
 
En Güzel Gül`ü Çizen Belli Oldu
Balıklıgöl Rızvaniye yerleşkesinde bugün saat 14.00′te gerçekleştirilecek olan sergiyle dereceye girenler ödüllerini alacak.
 
ÖG-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği) Şanlıurfa şubesi sanat danışmanı Ressam Muharrem Çelik yapmış olduğu açıklamasında, "Kısa sürede organize edilen sergide binlerce resim arasından okullarında dereceye giren resimler arasında ilde dereceye layık görülenleri tespit etmekten bir hayli zorlandık. Birbirinden ilginç ve güzel resimlerin derecelendirmek jüri açısından oldukça zor oldu. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir