• DOLAR 32.509
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2497.107
  • ...
Türk Telekom ve Turkcell`den işbirliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Global telekomünikasyon sektörünün önemli oyuncularına; Türkiye`nin bölgede veri üssü ve iletişim merkezi olmasına yönelik stratejik mesajların aktarılması fırsatını sunan “Uluslararası Operatörler Müşteri Etkinliği” 1- 3 Ekim 2018 tarihlerinde Antalya`da düzenlenecek. Türk Telekom International ve Turkcell Superonline iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlik ile Türkiye`deki telekomünikasyon sektörüne dair mesajlar, fırsatlar ve mevcut durum, uluslararası arenadaki oyunculara aktarılacak. Zirveye Çin`den Almanya`ya Hindistan`dan Rusya`ya 40`ın üzerinde ülkeden 120 şirket ve 300 ziyaretçi bekleniyor.

“YERLİ VE MİLLİ YAZILIMLARIMIZLA DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN MERKEZİ OLACAĞIZ”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Turkcell olarak yerli ve milli yazılımlarımızla dünyanın ilk dijital operatörüyüz. Türkiye`de ürettiğimiz değeri, dünyaya yaymak konusunda önemli adımlar atıyoruz. Türkiye`nin faydasına olacak her türlü konuda destek vermeye özen gösteriyoruz. Bu etkinlikte de dünyada teknolojiye yön veren şirketleri, Türk Telekom ile ikinci kez birlikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye, yüksek hızda internet kapasitesiyle dünyanın sayılı ülkelerinden biri konumunda. Ülkemiz internette sadece bölgenin değil, dünyanın da merkezi olma potansiyeline sahip. Bu etkinlik ile bu potansiyele dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Türk Telekom International ve Turkcell Superonline gibi Türkiye`nin iki büyük değerinin bu ortak amaçla iş birliği yapmasının ülkemiz için çok değerli ve son derece güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle Türk Telekom`a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“TÜRKİYE`Yİ BÖLGENİN VERİ ÜSSÜ VE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ YAPMAK TEMEL AMACIMIZ”

Türk Telekom International Genel Müdürü Mehmet Toros ise, “Türkiye`nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom olarak çalışmalarımızı, Türkiye`yi kıtalararası bir iletişim köprüsü haline getirme stratejisi doğrultusunda sürdürüyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla, altyapımızı ve ürün portföyümüzü sürekli geliştirmeye odaklanıyoruz. Türkiye`nin stratejik konumunun da avantajıyla, Türk Telekom International olarak 15 ülkede sürdürdüğümüz faaliyetlerimizle üç kıtada büyümeye devam ediyoruz. Devletimizin 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye`yi geleceğe bağlamaya yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. 40 ülkeden 120 şirketin katılacağı bu etkinliği ülkemizde gerçekleştirmek için Turkcell ile el ele verdik. Bu iş birliğini, sektörümüz adına çok değerli buluyoruz. Katkılarından dolayı Turkcell`e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir