• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 21 Nisan 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Sakalı Şerife İlgi Peygamberimize Sevginin Göstergesidir`
AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin İl Yönetim Üyeleriyle birlikte Kutlu Doğum Çadırı Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi ve Peygamberimiz Hz. Muhammed`İN (s.a.v) Sakalı Şerif`ini ziyaret etti.
 
`İnsanlar Muhammedi Aşkla Muhabbete Hasret`
Batman`daki kutlu doğum etkinliği sonrası duygularını paylaşan Peygamber âşıkları; bu tür etkinliklerin devam etmesi dileğinde bulunarak, meydanların böyle coşkulu bir şekilde peygamber sevgisiyle dolmasının, insanların ve toplumun böyle bir aşka ve muhabbete nasıl bir hasret içerisinde olduklarını gösterdiğini kaydettiler.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Eğitim Bir Sen`den Bordro Yakma Eylemi`
Batman`da bir ilköğretim öğretmeni silahla kendini vurduğu iddia edildi. Ağır yaralanan öğretmen yoğum bakıma alındı.
 
`Eğitim Bir Sen`den Bordro Yakma Eylemi`
Eğitim Bir Sen Batman Şubesi hükümetin eğitim- öğretim sınıfında bulunanlara karşı uygulamasını protesto ederek bordrolarını yaktılar.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Nasıroğlu, DİKA Heyetini Ağırladı`
Batman`da yapılan DİKA sekreterlik seçiminden sonra Batman merkeze bağlı Badereşé Köyüne giden Dicle Kalkınma Ajansı heyeti burada BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu tarafından ağırlandı.
 
`Hasankeyf`te Turizm Sezonu Başladı`
36. Turizm Haftası`nın başladığı bu günlerde Hasankeyf`te yerli ve yabancı turizmci hareketliliği başladı. Belki de Hasankeyf`i son kez görmek için Hasankeyf turizmcilerin akınına uğruyor.
 
Batman Medya Gazetesi; `Batman, Dünya Kültür ve Bilimine Açıldı` Batman Üniversitesi tarafından düzenlenen, 400 yerli ve yabancı bilim adamının katıldığı ve 300 bildirinin yayınlandığı iki günlük Bilim ve Kültür Sempozyumu değerlendirme raporu açıklandı.
 
`İHL`den İlahi Konseri`
Diyanet-Sen Batman Şubesi tarafından düzenlenen ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Abdurrahman Candan`ın verdiği `Peygamberimizin (sav) Öğretisinde Haklar ve Sorumluluklar` konulu konferansta, İmam Hatip Lisesi İlahi Grubunun verdiği ilahi konseri izleyicilerin büyük beğenisini topladı.
 
Batman Gazetesi; `SÜTAŞ Batman`a Fabrika mı Kuracak!`
SÜTAŞ, Batman`ın da içinde bulunduğu 6. bölgede 2 fabrika kurma kararı aldığını açıkladı. Başbakanın teşvik yasası paketi açıklamasının ardından Türkiye`nin en büyük süt tesisine sahip SÜTAŞ, Batman`ın da içinde bulunduğu 6. bölgede 2 fabrika kurma kararı aldığını açıkladı.
 
`Emniyet Müdürü Öğrencilere Konferans Verdi`
İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Geçen hafta Türk Telekom Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik konferans veren Okan, bu kez de okul polisinin organizasyonunda Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
 
Batman Postası; `Peygamber Sevdalıları Platformundan Batman Halkına Teşekkür`
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu pazar günü yapılan ve yüz binlerin katılımıyla gerçekleştirilen Kutlu Doğum Etkinliğinde gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Batman halkına teşekkür etti.
 
`Bilim İnsanları Vali Turhan`la Yemekte Buluştu`
Batman Üniversitesi`nin 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlediği Bilim ve Kültür Sempozyumu`na katılan bilim adamları Batman Valiliğinin 19 Nisan Çarşamba akşamı Malikane`de düzenlediği yemekte bir araya geldi.
 
Batman Barış Gazetesi; `Güneştekin: Ortak Dil, Ortak Çabada Buluşalım`
BATSO, 44. Bölge Batman Siirt Muş Eczacı Odası ve Batman Esnaf Kefalet Kooperatifi`ni ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, STK`larla ortak bir dil ve çaba geliştirmek noktasında bu ziyaretlerin önemli bir gösterge olduğunu ifade ederek, bu millet için ortak dil ortak çabada buluşmayı istediklerini kaydetti.
 
`TGK`dan Kutlu Doğum Mesajı`
Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Sevgi Yolu Projesi Kaynaştırdı`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Rize ilinin yönetim kademesinden önemli isimleri ağırladı. Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Çaykur Genel Müdürü ve eski Orman Su İşleri Bakanı İmdat Sütlüoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Ticaret Borsası Başkanı, Emniyet Müdürü ve birçok işadamının yer aldığı 36 kişilik heyet, Karadeniz-Güneydoğu Sevgi Yolu Projesi kapsamında Batman`a geldi.
 
Batman Umut Gazetesi; `Prof.Dr. Olajide Agunloge: Ülkeme Gittiğimde Batman`dan Bahsedeceğim`
Batman Üniversitesi`nin düzenlediği Bilim ve Kültür şölenine Amerika`dan katılan bilim profesörü Agunloge, Batman`ı çok sevdiğini ülkesinde Batman`ı anlatacağını söyledi.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Uyuşturucu Operasyonu`
Uyuşturucuyla mücadelede çalışmalarını artıran Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi iki ayrı operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı.
 
Batman Duruş Gazetesi; `Bilim ve Kültür Sempozyumu Sona Erdi`
Batman Üniversitesi`nin 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenmiş olduğu Bilim ve Kültür Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun değerlendirme raporu kapanış töreniyle açıklandı. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir