• DOLAR 32.593
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2509.267
  • ...
Açık Unutulan Gaz Bomba Gibi Patladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Olay, Feneryolu Kuyubaşı Aralığı Sokak’ta saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, açık unutulan tüpten sızan gazın doldurduğu dükkâna giren Ömer Atasever, ışıkları açtığında büyük bir patlama meydana geldi. Atasever’in yaralandığı olayda, iş yerinin camları kırıldı, bütün eşyalar ortalığa saçıldı. Patlama sebebiyle çevredeki bazı ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı. Şiddetli gürültüye uyanan mahalleli panik içinde sokağa döküldü. Yaralı Atasever’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibi harabeye dönen dükkanda incelemelerde bulundu. Bazı mahalle sakinleri ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. Tartışma araya giren polisler sayesinde büyümeden önlendi.

Büyük bir gürültüyle uyandığını belirten çevre sakinleri, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi. Evlerinin altında bu tip kafelerin bulunmadığını aktaran mahalleliler belediyeden yardım istedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir